Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Grooming School
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri autorizate frizerie canina Timisoara - Brasov
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Estetika Professional School

Organizeaza cursuri de coafor canin. Cursurile sunt autorizate si acreditate, recunoscute international.

Meseria de groomer, cum o numesc altii, se practica de mai bine de 20 de ani pe piata, insa noi nu am avut ocazia de a avea o scoala in Romania de Coafor Canin si astfel cei pasionati de acest job sau hobby au fost nevoiti sa se indrepte spre tarile noastre vecine in vederea obtinerii unei astfel de diplome specializate.

Pe durata cursului viitorii stilisti canini invata totul despre toaletarea si anatomia elementelor esentiale cainelui, scurt istoric, originea lor, tipurile raselor, dermatologie, comportamentul cainelui, reactii, comunicarea cu clientii, rase de caini, grupe de caini, tunsori standard, tuns din foarfeca, vopsit, nuantat, bucle, impletituri, intins parul cu placa, diferite metode de aranjat, tunsori de expozitie, trucuri, cosmetica canina, precum si multe secrete legate de intretinerea indragitelor patrupede.

Acest curs poate fi urmat de toate persoanele care il apreciaza si iubesc pe cel mai bun prieten al omului. La fel ca si oamenii, ei au nevoie de unele servicii, trebuie sa se simta bine, sa fie curati si rasfatati poate pentru o expozitie, o iesire extravaganta sau pur si simplu pentru igiena proprie.

Cursurile sunt predate de instructori foarte priceputi, cu diplome obtinute in stainatate.

Cursuri coafor canin in sistem de predare intensiva, cu o durata de 2 saptamani.

Examen

Se sustine la finalul cursului si consta intr- o proba teoretica (scris si oral) si o proba practica.

La absolvirea acestui curs de coafor canin vei primi o diploma de perfectionare avizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania, si recunoscuta in intreaga Uniune Europeana.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul de Telefon: 0746.626.166
Din Gura in Gura